150 Years Netherlands

Onze diensten

Hulp bij het beoordelen en beperken van risico’s tijdens de gehele levensduur van uw schip.

Hulp bij het beoordelen en beperken van risico’s tijdens de gehele levensduur van uw schip.

Onze diensten zijn gericht op de belangrijkste onderdelen van ontwerp en bouw tot en met “in-service”. Behalve classificatie zijn er ook diverse maritieme consultancy diensten die u helpen effectief met risico’s om te gaan.

Classificatie

Als classificatiemaatschappij is Lloyd's Register een essentiële schakel in de algehele veiligheidsketen van de scheepvaartindustrie

Voor meer informatie over Classificatie

Advies

Wat voor project het ook betreft, wij kunnen praktische oplossingen bieden die zijn ontworpen om prestaties te verbeteren en bedrijfsrisico’s te reduceren.

Voor meer informatie over Advies

Milieu

Onze diensten op gebied van millieu zijn ontwikkeld om reders en scheepsmanagers te helpen om niet alleen aan wettelijke regels te voldoen, maar ook om praktijk gerichte oplossingen te implementeren voor het beheersen van milieurisico’s.

Voor meer informatie over Milieu

Training

Het vinden van een organisatie voor trainingen die de behoeften van de scheepvaartindustrie begrijpt, en de ervaring en geloofwaardigheid heeft om training toepasbaar en effectief te maken, kan soms moeilijk zijn. Dat is waar Lloyd's Register echt een verschil in kan maken.

Voor meer informatie over Training

Certificatie

Ideale leverancier van onafhankelijke, derde partij certificatiediensten

Voor meer informatie over Certificatie