150 Years Netherlands

Persoonlijk Online Leerprogramma CE Markering

Klik hier voor meer informatie over deze training.

Slimmer leren wanneer het u uitkomt, met het adaptieve online leerprogramma


De CE-markering is de belangrijkste indicator die aangeeft dat een product aan alle Europese richtlijnen en regelgeving op het gebied van gezondheid en veiligheid voldoet. Het is in wezen een paspoort waarmee uw product in de EU op de markt mag worden geplaatst. De EU heeft in 2016 enkele programma's ingevoerd om ervoor te zorgen dat producten waarvoor een CE-keurmerk vereist is, aan alle voorschriften voldoen en veilig zijn. Daarnaast heeft de EU opgeroepen tot een strenger toezicht op de markt en strengere douanecontroles. 

Lloyd’s Register heeft een nieuwe online training ontwikkeld, als algemene inleiding tot CE-markering. Het verschil met reguliere online of E-learning cursussen zit in het feit dat elke cursist een aangepast leertraject ingaat, gebaseerd op zijn of haar kennisniveau- en behoefte.

In deze online training wordt aandacht besteed aan veel van de EG-richtlijnen waaraan industriële ondernemingen moeten voldoen, zoals de Richtlijn Drukapparatuur (PED), de Richtlijn Drukvaten van eenvoudige vorm (SPVD), de Machine Richtlijn (MD), de ATEX-richtlijn, de Richtlijn Elektromagnetische Compatibiliteit (EMC), de Laagspannings Richtlijn (LVD) en de verordening Bouwproducten(CPR). De cursus leert de student de belangrijkste termen, eisen en conformiteitsmodules die bij het op de Europese markt brengen van apparatuur komen kijken.  

De voordelen van deze online training:

  • Snel beginnen met trainen: binnen 2 werkdagen heeft u al toegang tot de leeromgeving;
  • Het leersysteem optimaliseert het behoud van kennis; 
  • Het is geschikt voor alle platforms en apparaten; 
  • Real time content updates, dus geen achterhaalde informatie;
  • U krijgt na afronding van de training een certificaat om uw kennis aan te tonen;
  • Uitbreidingspakketten zijn beschikbaar.

Wat maakt ons adaptieve online leerprogramma uniek?

  • Reduceer de trainingstijd tot wel 50% door middel van een competentiegerichte aanpak. Onze adaptieve leeromgeving maakt gebruik van een 'leren door te vragen'-aanpak waarbij het de kennis en zelfvertrouwen van de cursist test voordat het de stof gaat leren. Bij iedere vraag geeft de cursist aan hoe zeker hij/zij van het antwoord is. Al deze gegevens worden geanalyseerd en gebruikt om de trainingsbehoefte van de cursist aan te passen. Op deze manier besteden cursisten minder tijd aan zaken die ze al weten en meer aan onderwerpen waar ze nog moeite mee hebben. 
  • We organiseren regelmatig sessies in ons 'virtuele klaslokaal' via webinars en ons online forum. Hier kunnen cursisten vragen stellen, op zoek gaan naar antwoorden en samenwerken met hun trainers en klasgenoten. Dit zorgt voor een dynamische leerervaring, omdat nieuwe onderwerpen of onderwerpen die vaak problemen opleveren in realtime met behulp van een chatsessie, een telefoongesprek of videoconferencing door experts kunnen worden uitgelegd. 
  • Mocht u hierna nog meer hulp nodig hebben, dan verzorgen onze experts op het gebied van Europese regelgeving en productie één-op-één technische evaluaties en studiebegeleiding.

float - Adaptive learning printscreen 3

Het resultaat?

Cursisten verhogen niet alleen hun bekwaamheid in minder tijd, maar krijgen ook meer vertrouwen in hun vaardigheden.

Doelgroep

Deze training is bedoeld voor iedereen in uw bedrijf die betrokken is bij het ontwerpen, ontwikkelen, fabriceren, verkopen, importeren en beheren van producten. Deze training is geschikt voor technische en niet technische medewerkers.

Deze training is beschikbaar in drie verschillende pakketten (Standard, Plus en Personalised). Klik hier voor meer informatie, prijzen en het inschrijvingsformulier.

U kunt ook de opleiding gratis uitproberen door het downloaden van de gratis demo versie.  Klik hier om de gratis versie uit te proberen.


Informatie 

E elearning@lr.org


CategorieAsset Management