150 Years Netherlands

Training ASME VIII Div. 2 parts 4 & 5 Design - Open inschrijving

Klik hier voor meer informatie over deze training.

Trainingsdata 17 april 2019 (Antwerpen)


De American Society of Mechanical Engineers (ASME) Boiler en Pressure Vessel Code is het toonaangevende internationaal aanvaarde constructiecode voor het definiëren van de eisen voor het ontwerp, de fabricage, de inspectie en het testen van vele soorten van drukvaten en kerncentrale onderdelen. Compliance is niet alleen nodig voor de toegang tot de VS en Canada markten, maar wordt een steeds belangrijker criterium voor kopers wereldwijd.
De ASME code wordt vaak verplicht gesteld als onderdeel van een contract voor de levering van materialen of onderdelen. Daarnaast wordt ASME certificering erkend als een indicatie van de kwaliteit van de fabrikant, alsmede zijn producten. Deze training leert u hoe om te gaan met onderdelen 4 & 5, zult u de verschillende beschikbare ontwerpbenaderingen begrijpen zodat u aan de code kunt voldoen. Deze training wordt in de engelse taal gegeven.

Doelgroep:
De training is gericht op iedereen die te maken heeft met het ontwerp en berekeningen van  'ASME geconstrueerde' drukapparatuur.

Duur 
De training duurt 1 volle dag.

Aantal deelnemers en kosten
Voor de training zijn minimaal 5 deelnemers nodig. Het maximale aantal deelnemers is gesteld op 12. 

De kosten per deelnemer bedragen € 785,-- excl. BTW, incl. locatiekosten, koffie/thee/frisdrank, lunch en trainingsmateriaal.

Informatie en reservering
LR Academy
T +31 (0) 10 201 4212 F +31 (0) 10 201 42 11 E TRAINING-LRIS.NL@LR.ORG

CategorieAsset Management

Bijlagen