150 Years Netherlands

Certificatie

Vind hier alle informatie over de certificatie / compliance diensten van Lloyd's Register Energy

                                         

Nobo services

Lloyd’s Register is Notified Body voor een groot aantal richtlijnen. Als een van de meest toonaangevende aangemelde instanties gedurende vele jaren, begrijpen we de toepassing van EU-richtlijnen binnen de verschillende sectoren. Als onze klant, profiteert u van onze jarenlange ervaring, en kunnen we met u samenwerken als uw Notified Body voor de meest relevante richtlijnen.

Voor meer informatie over Nobo services

NL-CBI (voorheen AKI) services

Lloyd's Register Energy Nederland is door het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) aangewezen als NL-SBI (voorheen AKI). Lees hier wat wij voor u als NL-CBI kunnen betekenen.

Voor meer informatie over NL-CBI (voorheen AKI) services

3rd party certificatie

Lloyd’s Register biedt een reeks conformiteitsbeoordelingsdiensten die zijn gericht op het aantonen dat assets veilig zijn om mee te werken. Lloyd’s Register heeft de bevoegdheid om een inspectie van assets, zoals drukvaten, uit te voeren op vrijwel alle internationale codes en normen.

Voor meer informatie over 3rd party certificatie

2nd party inspectie

Fabrikanten moeten aantonen dat hun producten veilig zijn om mee te werken en dat ze tegelijkertijd in staat zijn bedrijfsdoelen te bereiken. Conformiteitsbeoordelingen richten zich op naleving van internationale standaarden en normen en geven u meer vertrouwen in de effectiviteit, veiligheid en bruikbaarheid van een asset.

Voor meer informatie over 2nd party inspectie

Gastechnische services

Klik hier voor informatie over de diensten die Lloyd's Register u kan leveren op gastechnische gebied.

Voor meer informatie over Gastechnische services