150 Years Netherlands

3rd party certificatie

Lloyd’s Register biedt een reeks conformiteitsbeoordelingsdiensten die zijn gericht op het aantonen dat assets veilig zijn om mee te werken. Lloyd’s Register heeft de bevoegdheid om een inspectie van assets, zoals drukvaten, uit te voeren op vrijwel alle internationale codes en normen.

Lloyd’s Register biedt een reeks conformiteitsbeoordelingsdiensten die zijn gericht op het aantonen dat assets veilig zijn om mee te werken. Lloyd’s Register heeft de bevoegdheid om een inspectie van assets, zoals drukvaten, uit te voeren op vrijwel alle internationale codes en normen, waaronder:

ASMENoord-Amerika
PED / TPEDEuropese Unie
MOMSingapore
MLHWJapan
OHSAustralië
OSHNieuw-Zeeland
DOSHMaleisië
IBRIndia


 

 

 

 

 

 

 

Als notified body voor de PED (Pressure Equipment Directive) biedt de Lloyd’s Register Group wereldwijd de nodige expertise om u te helpen de apparatuurvereisten te begrijpen en naleving te verzekeren.

Wij zijn ’s werelds eerste ASME (American Society of Mechanical Engineers) Authorized Inspection Agency buiten de VS en een van de meest achtenswaardige notified body voor de PED.

Onze dochterorganisatie, LR Verification, Inc., is door ASME erkend om advies- en inspectiediensten te leveren aan fabrikanten die drukapparatuur moeten produceren in overeenstemming met de vereisten van de ASME-code, die verplicht is voor apparatuur die in de VS wordt geïmporteerd en wereldwijd ook door vele klanten als een productienorm wordt gehanteerd.

LR Verification, Inc. is tevens door de National Board of Pressure Vessel Inspectors erkend om advies- en inspectiediensten te leveren aan reparatieorganisaties in overeenstemming met de vereisten van de National Board Inspection Code (NBIC).

Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op voor meer informatie.