150 Years Netherlands

Een greep uit onze diensten

s

Containers

Wij bieden al sinds 2001 een volledig assortiment aan container diensten aan. Van nieuwbouwcertificaten voor alle typen ISO- en offshorecontainers tot goedkeuring van wijzigingen en in service-inspecties wereldwijd. Voor meer informatie over onze container diensten, klik HIER.

Drukapparatuur (bijv. stoomketels)

Vrijwel alle grote drukhoudende installaties in Nederland hebben periodieke inspecties nodig volgens het Warenwetbesluit Drukapparatuur (WBDA). Of het nu gaat om stoomketels van stomerijen, sterilisatie ketels of ketelhuizen in ziekenhuizen, raffinaderijen, offshore platforms, chemische fabrieken, elektriciteitscentrales of andere proces industrieën. Lloyd's Register Energy Nederland is door het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) aangewezen als Aangewezen Keurings Instantie (AKI). Wij hebben, als meest ervaren AKI in de markt, de kennis en ervaring om u te helpen met de veiligheid en onderhoud van uw drukapparatuur.

Wilt u een inspectie uit laten voeren op uw installatie? Klik dan HIER om verder te gaan naar onze aanvraagformulieren.

HIER vind u tips over de voorbereidingen van een periodieke keuring of veelgestelde vragen rondom periodieke keuringen.

Wilt u meer informatie over het volgen van een training rondom de WBDA/PED wetgeving, klik dan HIER.

Wilt u weten of uw installatie keuringsplichtig is? Klik dan HIER voor onze PED calculator.

Heeft u nog andere vragen? U kunt kijken bij onze FAQ's of uw vraag erbij staat, of neem contact met onze Customer Service afdeling via 010-2014212 of via email: CS-LRIS.NL@LR.ORG

Opslagtanks

Om aan de behoeften van de klant te voldoen, moeten tankopslagbedrijven continu innovatief en flexibel zijn. Tegelijkertijd neemt het belang van transparantie rondom veiligheidsaspecten naar de maatschappij toe en nemen tankopslagbedrijven steeds meer maatregelen om risico’s voor mens en milieu tot een minimum te beperken.

Met een breed aanbod aan technische diensten voor opslagtanks (van trainingen, ontwerpbeoordeling, bouwinspecties tot in service inspecties) kunnen wij tankopslagbedrijven helpen. Voor meer informatie over onze diensten rondom opslagtanks, klik HIER.

Gastechnische diensten

Gasinstallaties moeten zijn ontworpen, gefabriceerd, geïnspecteerd en onderhouden volgens de geldende wet-en regelgeving. Dit om de integriteit en technische veiligheid van de gasinstallatie aan te tonen. Wij hebben als onafhankelijke keuringsinstelling jarenlange ervaring in gastechnische inspecties, visuele inspecties voor het afgeven van de Integriteitsverklaring, eerste bijzonder inspectie (EBI in het verleden VISA inspectie) en periodieke inspecties (PI). Om meer te lezen over onze gastechnische diensten, klik HIER.