150 Years Netherlands

Lloyd's Register staat op zichzelf

Onafhankelijk, objectief, ervaren en toegewijd in het helpen van onze klanten.

Onafhankelijk, objectief, ervaren en toegewijd in het helpen van onze klanten.

 

Onafhankelijkheid

Onze onafhankelijkheid is van essentieel belang voor onze klanten. Om onafhankelijk te kunnen zijn, moet een organisatie uiteindelijk vrij zijn om haar eigen beslissingen te maken, ondanks de onvermijdelijke commerciële en overheidsdruk – dat zijn wij, en dat doen wij.

We hebben geen institutionele of privéaandeelhouders die op zoek zijn naar winst. Ons vermogen om aanzienlijk wat geld in mensen en technologie te investeren, heeft er al twee en een halve eeuw voor gezorgd dat we sterk staan en nauw betrokken zijn bij ontwikkelingen om onze klanten, en hun klanten, te helpen.

Mensen vertrouwen erop dat wij een onpartijdig, technisch correct oordeel vellen.

Reputatie

Wij hebben onze reputatie en ons vermogen om te veranderen gebouwd op de professionele uitmuntendheid van onze mensen.

Ons werk is vaak onzichtbaar, maar het is essentieel. We hebben altijd met veel trots de drang naar vooruitgang geleid – waarbij we hoge technische normen met betrekking tot ontwerp, productie, bouw, onderhoud, gebruik en prestaties in vele industrieën handhaven.

We wonen technische vergaderingen bij van de International Association of Classification Societies (IACS), we dragen bij aan de ontwikkeling van codes voor instanties zoals de Internationale Maritieme Organisatie (IMO), we helpen ISO-normen (International Organisation for Standardisation) te ontwikkelen en controleren en we helpen wereldwijd wet- en regelgeving op te stellen. We fungeren als een 'adviesorgaan' voor vele richtlijnen van de Europese Unie en helpen te verzekeren dat essentiële productveiligheidsvoorschriften naar behoren werken. Naarmate de grenzen van kennis worden verlegd, introduceren we nieuwe kwaliteits- en veiligheidsnormen.

Wereldwijd

Lloyd's Register is een wereldwijde onafhankelijke organisatie voor risicobeheer en veiligheidsgarantie. Leden van de Groep leveren diensten die zijn ontworpen om klanten over de hele wereld te helpen hun bedrijfsdoelen te bereiken, terwijl veiligheid en kwaliteit worden geoptimaliseerd en het milieu wordt beschermd, of zelfs verbeterd.

Met kantoren op 246 locaties in 78 landen kunnen we krachtige nieuwe oplossingen leveren in de moeilijkste omstandigheden, voor de grootste problemen. En we combineren ons wereldwijde bereik met grondige lokale kennis – onze teams zijn over de hele wereld werkzaam.