150 Years Netherlands

Scandpower

Een van onze dochterorganisaties is Scandpower. Scandpower is een toonaangevende, onafhankelijke risicomanagement onderneming met veertig jaar ervaring in het leveren van adviesdiensten en software aan de internationale markt.

Een van onze dochterorganisaties is Scandpower. Scandpower is een toonaangevende, onafhankelijke risicomanagement onderneming met veertig jaar ervaring in het leveren van adviesdiensten en software aan de internationale markt.

Op dit moment heeft Scandpower meer dan driehonderd hoogopgeleide professionals in dienst, die diensten leveren op het gebied van risico en veiligheid en gespecialiseerde software ontwikkelen en verkopen aan klanten over de hele wereld.

Scandpower levert diensten op de volgende gebieden: gezondheid en veiligheid, risicoanalyse, kwaliteit, milieu, ergonomie, betrouwbaarheid en onderhoud, en flow assurance. Scandpower heeft met succes een groot aantal projecten uitgevoerd voor olie- en gasbedrijven, organisaties op het gebied van kernenergie, regelgevende instanties, bedrijven in verwerking en transport, dienstverlenende bedrijven en onderzoeksinstituten.

De RiskSpectrum®-software, die door 50% van de kernenergiecentrales op de wereld wordt gebruikt, is één van de risicomanagement oplossingen van Scandpower. Dit is één van de meest geavanceerde softwareoplossingen voor risico- en betrouwbaarheidsanalyse ter wereld. Het omvat instrumenten voor de analyse van fouten- en gebeurtenissenbomen, documentatie, risicomanagement en de analyse van oorzaak en gevolg. RiskSpectrum® wordt gebruikt door uiteenlopende bedrijven en organisaties in de volgende bedrijfstakken: kernenergie, olie en gas, defensie, lucht- en ruimtevaart, chemie en transport (auto en trein). 

Wat kan Scandpower voor u doen?

Bedrijven hebben te maken met allerlei verschillende risico’s, van economische en technische risico’s tot risico’s op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Scandpower levert professionele risicomanagement consultancy. Scandpower kan uw bedrijf begeleiden in het gehele risicomanagement proces of assisteren bij delen van dit proces. In het algemeen bestaat het risicomanagement proces uit de volgende fasen: identificatie, analyse, evaluatie en beheersing. Dit is een iteratief proces en er is altijd ruimte voor verbetering. Scandpower kan u helpen bij het stroomlijnen van dit proces, het beveiligen van efficiënte werkwijzen, verlagen van de kosten, het voldoen aan wettelijke vereisten en het allerbelangrijkste: het verhogen van de veiligheid. Als u gebruik maakt van Scandpower, krijgt u toegang tot:

  • de modernste methodieken, die doorlopend verder worden ontwikkeld;

  • een schat aan ervaring, opgedaan in wereldwijde projecten;

  • kennis over een immens aantal gebieden, zoals olie en gas, energie (inclusief kernenergie), chemie, transport en meer.

Het hoofdkantoor van Scandpower bevindt zich in Noorwegen. Daarnaast heeft Scandpower activiteiten in Zweden, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, China, Zuid-Korea, Japan en Maleisië. U kunt ook contact opnemen met Scandpower via uw lokale vestiging van Lloyd’s Register. Meer informatie over onze risicomanagement diensten leest u op www.scandpower.com.

Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op voor meer informatie.