150 Years Netherlands

Wij geloven dat alles wat wij vandaag doen en hoe we dat doen, invloed heeft op onze reputatie en de toekomstige integriteit van onze klanten. Wij zijn veranderd om te blijven verbeteren in alles wat wij doen. Wij zijn Lloyd’s Register Energy.

Deze nieuwe entiteit brengt de ervaring van experts uit meer dan 240 wereldwijde vestigingen samen en integreert de collectieve kennis van ModuSpec , WEST Engineering , Scandpower , ODS en Senergy in een wereldwijde dienstverlening voor de Energy industrie.

Deze restyling draagt bovendien ook onze merkwaarden transparantie, innovatie en integriteit uit. Zo hopen wij een brug te slaan tussen ons 250-jarig bestaan en de toekomst van wereldwijde energiezekerheid.

Wat betekent dit voor uw bedrijf?

  • U behoud onveranderd toegang tot een wereldwijd netwerk van eersteklas expertise op het gebied van inspectie, compliance, asset integrity, advies en boorinstallaties. Wij werken graag samen met u in alle stadia van de sectoren Upstream, Downstream, Power en Manufacturing.
  • Wij blijven de ontwikkeling van nieuwe concepten en technologieën stimuleren via gezamenlijke R&D, met daarbij een ferme focus op de inzet van innoverend vermogen ten gunste van zowel uw toekomst, als die van de maatschappij.
  • Onze ervaringen met werkzaamheden onder de meest uitdagende omstandigheden zorgt ervoor dat wij over ongeëvenaarde kennis beschikken om het succes van ook uw bedrijf te helpen waarborgen bij het uitbreiden van activiteiten naar meer onherbergzame gebieden.
  • Uiteraard blijven wij inspelen op nieuwe ontwikkelingen en kwalitatief hoogstaande oplossingen die effectief zijn afgestemd op de economische, wettelijke en zakelijke uitdagingen van vandaag en morgen.
  • Onze principes zullen in de kern niet veranderen, namelijk het toevoegen van waarde via onafhankelijke kwaliteitsborging en deskundig advies aan klanten die werken aan de ontwikkeling van de cruciale infrastructuur waar de samenleving op vertrouwt.

Meer weten over de manier waarop wij ook uw bedrijf in de toekomst kunnen ondersteunen? Bezoek dan onze site om kennis te maken met het volledige spectrum van onze dienstverlening en expertise.